Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Cioccolatte

Cioccolatte

Onze heerlijke chocolade producten komen uit Piemonte en Lazio in het zuiden. Van overheeerlijke gevulde bonbons en dragees tot mooie repen voor chocolade bent u bij ons aan het goede adres

Torte Cioccolato (heel)

Torta Cioccolato (per punt verpakt)

Een nieuw en sensationeel product van dit bedrijf zijn de torta Cioccolato's (chocoladetaarten). Deze taarten worden op dezelfde manier als hierboven beschreven gemaakt maar in de taarten worden de eiwitten vervangen door (pure) chocolade en romige melk. Hierdoor ontstaat een heerlijk romige chocoladetaart met diverse vullingen zoals limoncello, pistache en tiramisu. Deze taarten zijn heerlijk bij een espresso of cappuccino of als nagerecht met een bolletje Italiaans ijs.

Barretta Tavolette choco repen

Cioccolatini's, Italiaanse bonbons gemaakt van de beste chocolade met zachte creme vulling. Deze cioccolatini's zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Heerlijk voor bij de koffie of als dessert geserveerd bij een glaasje Il Santo (Toscaanse dessertwijn)

Cioccolatini's (grootverpakking)

Dragees

Onze Dragees zijn een Italiaanse lekkernij met een vulling van likeur. Deze likeur wordt omhuld door een laag smaak verrijkende chocolade. Het concheren en raffineren gaat op een uiterst zorgvuldige manier, zodat de chocolade een optimale smaak, geur en textuur heeft. Na het bereidingsproces worden ze verpakt in transparante kokertjes. De dragees zijn ook verkrijgbaar in grootverpakking per smaak.

Dragees (grootverpakking)