Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Home >

klantenservice

Klantenservice


Klant worden?

GustoNL is importeur en groothandel van met name Italiaanse delicatessen. Alleen bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen producten bij ons afnemen.
 
Bent u geinteresseerd in onze producten? Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Tilburg te bezoeken. Hier hebben wij de gelegenheid u het volledige assortiment te laten zien, proeven en beleven. Mocht dit niet passen, is het ook mogelijk dat onze vertegenwoordiger bij u op locatie komt. Tijdens een bezoek ontvangt u diverse catalogi en een volledig artikeloverzicht.
 

Consument

Bent u particulier? Wij helpen u graag met het vinden van een aantal verkooppunten bij u in de regio.
 

Bestellen?

U kunt uw bestelling online doen door bij ons een inlognaam en wachtwoord op te vragen. Hiermee kunt u dan inloggen op onze website en de bestelling doorgeven.
 
- E-mail info@gustonl.nl
- Fax: +31(0)84-8826401- Telefonisch: +31(0)13-5361564 of +31(0)6-445 03 174
Geef bij het plaatsen van uw bestelling het aantal colli (omdozen), de omschrijving en/of artikel nummer duidelijk door om miscommunicaties te voorkomen.
 

Leveren?

Gusto NL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste koeriersdiensten en kunnen in principe iedere dag door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij vragen u wel om rekening te houden met minimaal 3 dagen levertijd. Mocht u iets urgent nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.
 
Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit zsm na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is.
 
Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)6 - 445 03 174. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.
 

Betalingsvoorwaarden

Na het plaatsen van een eerste bestelling ontvangt u van ons via de mail een proformafactuur. Deze dient u voor levering aan ons te voldoen. Voor de volgende leveringen hanteert Gusto NL een betalingstermijn van 14 dagen na levering. Ook werken wij op aanvraag met automatische incasso.