Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Home >

klantenservice

Klantenservice


Klant worden?

GustoNL is importeur en groothandel van met name Italiaanse delicatessen. Alleen bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen producten bij ons afnemen.
 
Bent u geinteresseerd in onze producten? Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Tilburg te bezoeken. Hier hebben wij de gelegenheid u het volledige assortiment te laten zien, proeven en beleven. Mocht dit niet passen, is het ook mogelijk dat onze vertegenwoordiger bij u op locatie komt. Tijdens een bezoek ontvangt u diverse catalogi en een volledig artikeloverzicht.
 

Consument

Bent u particulier? Wij helpen u graag met het vinden van een aantal verkooppunten bij u in de regio.
 

Bestellen?

U kunt uw bestelling online doen door bij ons een inlognaam en wachtwoord op te vragen. Hiermee kunt u dan inloggen op onze website en de bestelling doorgeven.
 
- E-mail info@gustonl.nl
- Fax: +31(0)84-8826401- Telefonisch: +31(0)13-5361564 of +31(0)6-445 03 174
Geef bij het plaatsen van uw bestelling het aantal colli (omdozen), de omschrijving en/of artikel nummer duidelijk door om miscommunicaties te voorkomen.

 

Bij bestellingen onder de €150,00 brengen wij vanaf  7 januari 2019 €8,00 verzendkosten in rekening.
 

Leveren?

Gusto NL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste koeriersdiensten en kunnen in principe iedere dag door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij vragen u wel om rekening te houden met minimaal 3 dagen levertijd. Mocht u iets urgent nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.
 
Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit zsm na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is.
 
Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)6 - 445 03 174. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.
 

Betalingsvoorwaarden

Na het plaatsen van een eerste bestelling ontvangt u van ons via de mail een proformafactuur. Deze dient u voor levering aan ons te voldoen. Voor de volgende leveringen hanteert Gusto NL een betalingstermijn van 14 dagen na levering. Ook werken wij op aanvraag met automatische incasso.