Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

NIEUW

NIEUW

Hier staat de nieuwe oogst, heerlijke producten die recent toegevoegd zijn aan ons assortiment.

Amami Wijnen

Senza vino non c'e amore - There is no love without wine! En dat vinden wij bij GustoNL ook. De wijnen van Amami hebben een opvallende verpakking en een onderscheidende smaak. Welke van de acht varianten is jouw favoriet? Onze favoriet: de lichtzoete Rosato Puglia.

Jam & Honing

Bekijk hier de nieuwe biologische jammetjes en honingen!

Wijn

Een kleine greep uit ons nieuwe wijn assortiment.

Risotto

Rijstgerechten vormen een vast onderdeel vooral van de Noord-Italiaanse keuken. Het meest bekende rijstgerecht is natuurlijk de risotto. Dit unieke rijstgerecht is in elk goed Italiaans restaurant overal ter wereld te vinden. Het unieke van risotto is dat het, mits goed klaargemaakt, zich aanpast aan elke smaak. De truc is dat de rijstkorrel tijdens het koken alle aroma's opneemt en een smeuïg geheel vormt zonder papperig te worden.

Pasta

NIEUW in ons assortiment: verschillende soorten Italiaanse eierpasta's van onze leverancier Pastificio Carassai. Deze pasta's hebben een kooktijd van 1-4 minuten, erg bijzonder en zeer gemakkelijk te bereiden.

De mooie verpakking van de producten maakt het in combinatie met bijvoorbeeld een saus of een fles wijn een heel leuk cadeau!

Truffel

Eindelijk in het assortiment. De nieuwe superlijn aan truffelproducten van Tartufi Jimmy!

U kunt ze vinden onder het kopje 'producten' -> Truffel & Funghi

www.gustonl.nl/truffel-_-funghi

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten producten gemaakt van zwarte of witte truffel. Beide truffels hebben bepaalde kenmerken die typerend zijn voor de smaak. Het intensieve parfum van de zwarte truffel doet denken aan muskus en jeneverbes, echter komt bij de bereiding het aroma pas volledig vrij. De bolvormige truffel wordt door onze leverancier vers geplukt en daarna direct in ons assortiment gebruikt bij de bereiding van de diverse producten.

Olijfolie en Balsamico - ANFOSSO

Sinds 1945 produceert de fabriek van OLIO ANFOSSO extra virgine olijfolie. De olijfolie-lijn heeft de hoogst mogelijke kwaliteit, en dit is terug te zien in de verpakking, smaak, samenstellingen van combinaties en bioligische certificaten. Verder heeft ANFOSSO een aantal awards gewonnen voor de uitstekende olijfolie kwaliteit.

Niet alleen produceert ANFOSSO olijfolie. Ze brouwen ook een eigen smaakvolle balsamico die in een luxe fles verpakt zit.

Balsamico - Goccia

De balsamico's en balsamicoazijnen van Goccia zitten in een opvallend flesje met een kurk die de kwaliteit van het product behoud. Met de balsamico's van Goccia voegt u pit toe aan uw kazen en (fruit)salades. De azijnen zijn geschikt om uw vlees en groentes een authentieke Italiaanse toevoeging te geven! - Plus het ziet er leuk uit ;)

Vleeswaren

Italie is beroemd om zijn pasta, maar ook vleeswaren en droge worstsoorten is wat de echte Italiaanse keuken typeert.
Elke regio heeft zijn eigen kwaliteiten die volgens de desbetreffende regio als beste wordt beschouwd .
Wij hebben voor u zorgvuldig bereide vleeswaren geselecteerd van kleine Italiaanse familie bedrijfjes zonder onnodige smaak- en kleurstoffen met superieure smaak én kwaliteit.
Heerlijk bij een goed glas Italiaanse wijn of de pancetta of door de spaghetti carbonara.