Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

NIEUW

NIEUW

Hier staat de nieuwe oogst, heerlijke producten die recent toegevoegd zijn aan ons assortiment.

Wijn

Nieuw in het assortiment stoere jeans flessen van Ceci vini in wit, rose en rood en nieuwe beschrijfbare flessen wit en paint!

Risotto

Rijstgerechten vormen een vast onderdeel vooral van de Noord-Italiaanse keuken. Het meest bekende rijstgerecht is natuurlijk de risotto. Dit unieke rijstgerecht is in elk goed Italiaans restaurant overal ter wereld te vinden. Het unieke van risotto is dat het, mits goed klaargemaakt, zich aanpast aan elke smaak. De truc is dat de rijstkorrel tijdens het koken alle aroma's opneemt en een smeuïg geheel vormt zonder papperig te worden.

Pasta

NIEUW in ons assortiment: verschillende soorten Italiaanse eierpasta's van onze leverancier Pastificio Carassai. Deze pasta's hebben een kooktijd van 1-4 minuten, erg bijzonder en zeer gemakkelijk te bereiden.

De mooie verpakking van de producten maakt het in combinatie met bijvoorbeeld een saus of een fles wijn een heel leuk cadeau!

Truffel

Eindelijk in het assortiment. De nieuwe superlijn aan truffelproducten van Tartufi Jimmy!

U kunt ze vinden onder het kopje 'producten' -> Truffel & Funghi

www.gustonl.nl/truffel-_-funghi

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten producten gemaakt van zwarte of witte truffel. Beide truffels hebben bepaalde kenmerken die typerend zijn voor de smaak. Het intensieve parfum van de zwarte truffel doet denken aan muskus en jeneverbes, echter komt bij de bereiding het aroma pas volledig vrij. De bolvormige truffel wordt door onze leverancier vers geplukt en daarna direct in ons assortiment gebruikt bij de bereiding van de diverse producten.

Olijfolie

Onze olijfolie is speciaal geselecteerd en rechtstreeks geïmporteerd van de boer uit Italië. Bij echte Italiaanse olijfolie wordt veel waarde gehecht aan rijke, culinaire tradities en aan een goede kwaliteit olijfolie. De olijven die worden gebruikt zijn vol van smaak, zorgvuldig gesorteerd en ,door onze expertise, op de juiste manier gebruikt bij de bereiding. Onze extra vergine olijfolie is heerlijk op wat geroosterd brood met grof zout of met kruidenmelange. Voeg aan de olijfolie enkele druppels citroensap toe om het af te maken. Om de echte smaak te proeven moet u deze puur gebruiken.

Balsamico

Onze balsamico's worden in houten vaten opgeslagen en voor de vijgen en bosvruchten varianten worden verse vijgen en bosvruchtenpulp gebruikt waardoor de smaak veel intenser is dan bij de versies met smaakstoffen.

Zoet

Nieuw in ons assortiment zijn de cannoli croccantes, een heerlijke glutenvrije variant op de gewone cannoli siciliani waarbij de buitenkant bestaat uit croccante amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade en daarna gevuld met creme. De houdbaarheid is ook meer dan 6 maanden dus geen derving!

Vleeswaren

Italie is beroemd om zijn pasta, maar ook vleeswaren en droge worstsoorten is wat de echte Italiaanse keuken typeert.
Elke regio heeft zijn eigen kwaliteiten die volgens de desbetreffende regio als beste wordt beschouwd .
Wij hebben voor u zorgvuldig bereide vleeswaren geselecteerd van kleine Italiaanse familie bedrijfjes zonder onnodige smaak- en kleurstoffen met superieure smaak én kwaliteit.
Heerlijk bij een goed glas Italiaanse wijn of de pancetta of door de spaghetti carbonara.