Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Pasta & Risotto

Pasta & Risotto

Pasta Di Gragnano I.G.P.

Ons paradepaardje onder de pastas. De pasta Di Gragnano I.G.P. zit verpakt in een luxe kartonnen doos. De pasta heeft als enige in Italië een IGP keurmerk. Door hun eigen granen, water en specifieke klimaat is deze pasta van een superieure kwaliteit.

Pasta Raffaelli

Raffaelli pasta is speciaal geslecteerde topkwaliteit pasta in bijzondere geschenkverpakking.

Pasta

NIEUW in ons assortiment: verschillende soorten Italiaanse eierpasta's van onze leverancier Pastificio Carassai. Deze pasta's hebben een kooktijd van 1-4 minuten, erg bijzonder en zeer gemakkelijk te bereiden.

De mooie verpakking van de producten maakt het in combinatie met bijvoorbeeld een saus of een fles wijn een heel leuk cadeau!

Pasta Granoro

De pastas van Granoro uit Puglia zijn allemaal met bronzen mal 'al bronzo' gemaakt en is een perfect pasta voor een mooie al dente paste

Gekleurde pasta

Deze pasta is van superieure kwaliteit. De kleuren zijn gemaakt met natuurlijke producten zoals: spinazie, bieten, citroen, inktvisinkt, etc. De smaak is als natuurlijke pasta, maar dan met een gekleurd tintje. Kook de pasta voor 8-10 minuten en u zet hiermee een feestelijk gerecht voor op tafel. De kleuren komen het beste uit met een witte roomsaus, zo staat er een mooi kleurrijk gerecht op tafel met een heerlijke romige saus.
Puur genieten!

Risotto

Rijstgerechten vormen een vast onderdeel vooral van de Noord-Italiaanse keuken. Het meest bekende rijstgerecht is natuurlijk de risotto. Dit unieke rijstgerecht is in elk goed Italiaans restaurant overal ter wereld te vinden. Het unieke van risotto is dat het, mits goed klaargemaakt, zich aanpast aan elke smaak. De truc is dat de rijstkorrel tijdens het koken alle aroma's opneemt en een smeuïg geheel vormt zonder papperig te worden. Eén van de rijstsoorten die zich daarvoor bij uitstek leent is de Arborio korrel. Al onze risotto’s zijn dan ook gemaakt van de Arborio korrel.

Polenta en Zuppa's