Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Torrone & Cioccolato

Torrone & Cioccolato

Het bedrijf dat onze nougat produceert is een klein familiebedrijf die zich al jaren hebben gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke chocolade en nougat (in het Italiaans torrone genoemd). Al hun producten worden gemaakt volgens authentiek recept in vele verschillende smaken voor de echte zoetwaren liefhebber. Het recept: deze noga wordt gemaakt van streng geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals de beste amandelen, hazelnoten, suiker, honing en eiwit. Deze worden verwarmd en gemengd, daarna worden de benodigde smaken toegevoegd, met verschillende toevoegingen zoals limoncello, amarene kersen, tiramisu of pistache. Nadat dit nogamengsel is afgekoeld, wordt deze speciaal voor ons op de gewenste maat gesneden. Wij hebben deze nougat in ronde taarten en cakevormen.

Torrone rond (heel)

Heerlijke ronde taarten ambachtelijk geproduceerd in Emilia-Romagna. Iedere taart wordt met de hand afgewerkt en is daarom ook uniek.

Torrone per punt

Torrone cake (heel)

Torrone cake per plak

Deze verschillende soorten taarten en cake zijn gemaakt van de beste noga uit midden-Italië. Een kenmerk van noga is dat het een expertise vereist om te maken. Wereldwijd nemen Italiaanse zoetigheden een prominente positie in en dat is niet voor niks! Onze noga is dan ook gemaakt volgens traditie en met kwaliteitsingrediënten. De noten en honing, de essentiële ingrediënten in elke nougatvariant, zijn door het warme klimaat in overvloed aanwezig en daardoor gebruikt men een brede selectie noten en honing. Heerlijk bij de cappuccino, espresso, of als snack tussendoor.

Torte Cioccolato (heel)

Torta Cioccolato

Een nieuw en sensationeel product van dit bedrijf zijn de torta Cioccolato's (chocoladetaarten). Deze taarten worden op dezelfde manier als hierboven beschreven gemaakt maar in de taarten worden de eiwitten vervangen door (pure) chocolade en romige melk. Hierdoor ontstaat een heerlijk romige chocoladetaart met diverse vullingen zoals limoncello, pistache en tiramisu. Deze taarten zijn heerlijk bij een espresso of cappuccino of als nagerecht met een bolletje Italiaans ijs.

Cioccolatini's & Barretta's

Cioccolatini's, Italiaanse bonbons gemaakt van de beste chocolade met zachte creme vulling. Deze cioccolatini's zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Heerlijk voor bij de koffie of als dessert geserveerd bij een glaasje Il Santo (Toscaanse dessertwijn)

Cioccolatini's (grootverpakking)

Nougat & Croccantino repen

Croccantino's zijn een vullend tussendoortje met een lekkere zoete smaak. De krokante reep wordt gekarameliseerd en is onder andere verkrijgbaar met noten, pinda's en popcorn.

Dragees

Onze Dragees zijn een Italiaanse lekkernij met een vulling van likeur. Deze likeur wordt omhuld door een laag smaak verrijkende chocolade. Het concheren en raffineren gaat op een uiterst zorgvuldige manier, zodat de chocolade een optimale smaak, geur en textuur heeft. Na het bereidingsproces worden ze verpakt in transparante kokertjes. De dragees zijn ook verkrijgbaar in grootverpakking per smaak.

Dragees (grootverpakking)