Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Torrone Nougat

Torrone Nougat

Het bedrijf dat onze nougat produceert is een klein familiebedrijf die zich al jaren hebben gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke chocolade en nougat (in het Italiaans torrone genoemd). Al hun producten worden gemaakt volgens authentiek recept in vele verschillende smaken voor de echte zoetwaren liefhebber. Het recept: deze noga wordt gemaakt van streng geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals de beste amandelen, hazelnoten, suiker, honing en eiwit. Deze worden verwarmd en gemengd, daarna worden de benodigde smaken toegevoegd, met verschillende toevoegingen zoals limoncello, amarene kersen, tiramisu of pistache. Nadat dit nogamengsel is afgekoeld, wordt deze speciaal voor ons op de gewenste maat gesneden. Wij hebben deze nougat in ronde taarten en cakevormen.

Torrone rond (heel)

Heerlijke ronde taarten ambachtelijk geproduceerd in Emilia-Romagna. Iedere taart wordt met de hand afgewerkt en is daarom ook uniek.

Torrone per punt

Torrone cake (heel)

Torrone cake per plak

Deze verschillende soorten taarten en cake zijn gemaakt van de beste noga uit midden-Italië. Een kenmerk van noga is dat het een expertise vereist om te maken. Wereldwijd nemen Italiaanse zoetigheden een prominente positie in en dat is niet voor niks! Onze noga is dan ook gemaakt volgens traditie en met kwaliteitsingrediënten. De noten en honing, de essentiële ingrediënten in elke nougatvariant, zijn door het warme klimaat in overvloed aanwezig en daardoor gebruikt men een brede selectie noten en honing. Heerlijk bij de cappuccino, espresso, of als snack tussendoor.

Nougat repen

Kleine reepjes makkelijk om zo bij de kassa mee te verkopen