Klant worden?

GustoNL is importeur en groothandel van Italiaanse delicatessen en dranken. Alleen bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen producten bij ons afnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Tilburg te bezoeken. Hier hebben wij de gelegenheid u het volledige assortiment te laten zien, proeven en beleven. Mocht dit niet passen, is het ook mogelijk dat onze vertegenwoordiger bij u op locatie komt. Tijdens een bezoek nemen gaan wij kijken waar u behoeften liggen en samen zorgen dat de juste producten worden gekozen.

Consument

Bent u particulier? Wij helpen u graag met het vinden van een aantal verkooppunten bij u in de regio.

Bestellen?

U kunt uw bestelling online doen door, via account aanvragen, een inlognaam en wachtwoord op te vragen. Hiermee kunt u dan inloggen op onze website en de bestelling doorgeven. Wij hebben een minimaal orderbedrag van 150 euro, en gratis verzending vanaf 250 euro.

Komt u er niet uit en kunnen wij u helpen?

– e-mail info@gustonl.nl
– Telefonisch: +31(0)13-5361564 of +31(0)6-445 03 174

Geef bij het evt. mondeling plaatsen van uw bestelling altijd het aantal colli (omdozen), de omschrijving en/of artikel nummer (SKU nr) duidelijk door om miscommunicaties te voorkomen.

Leveren?

Gusto NL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste koeriersdiensten en kunnen in principe iedere dag door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij hebben de regel voor 12.00 uur besteld de volgende dag in huis op standaard bestellingen. Mocht u grotere aantallen nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.

Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit z.s.m. na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is.

Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)6 – 445 03 174. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.

Betalingsvoorwaarden

Na het plaatsen van een eerste bestelling, kunt u heel makkelijk via IDEAL betalen. Voor de volgende leveringen hanteert Gusto NL een betalingstermijn van 14 dagen na levering. Ook werken wij op aanvraag met automatische incasso.